Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Tøyentaket

Ensjøveien 4, 0655 Oslo

Pris 1 155 000 - 3 015 000

Kvm 38 - 94

I Ensjøveien 4 kommer det et helt nytt storslått boligprosjekt - to separate bygg med spennende arkitektur. Her skal det bygges 88 moderne og smarte leiligheter i alle størrelser. De 36 leilighetene i bygg B legges nå ut for salg.

Forkjøpsretten er avklart

Visning

Besøk visningssenteret i Ensjøveien 4. Følg med på nettsiden til prosjektet for visningstider.

Litt om prosjektet 

Beliggenheten er sentral, men samtidig tilbaketrukket. Gangavstand til butikker, kafeer og alle servicetilbud både på Kampen, Ensjø Torg og Tøyen senter. I tillegg til T-baneholdeplasser på sistnevnte steder er det også gangavstand til togstasjon på Tøyen. Går man videre forbi Tøyen er det kort vei til Grünerløkka, Gamlebyen, Bjørvika og sentrum! 

Leilighetene leveres med høy standard - her får du store vindusflater, vannbåren gulvvarme, fine bad- og kjøkkenløsninger, samt romslige uteplasser. På toppen av byggene vil alle beboere kunne nyte livet på Tøyens tak! Fantastisk utsikt over by og fjord og gode solforhold fra morgen til kveld! 

Felles takterrasser vil være det naturlige møtepunktet for begge byggenes beboere. Med pergola som skygger for solen og spisegrupper tilknyttet et lite utekjøkken, vil forholdene være lagt til rette for hyggelige stunder med venner, naboer og familie. 

Har du spørsmål om prosjektet? Ta kontakt med megler: 

Julian Alexander Hahn
Prosjektmegler, DNB Eiendom
Tlf.: 992 24 078
E-post: julian.hanh@dnbeiendom.no 

Peder Christian Selmer
Prosjektmegler, DNB Eiendom
Tlf.: 916 16 262 
E-post: peder.christian.selmer@dnbeiendom.no 

Som medlem i Usbl har du mange goder:

Områdekart