Hopp til hovedinnhold

Tøyentaket

Ensjøveien 4, 0655 Oslo

Kvm 35 - 125

Med lyse og luftige leiligheter, frodige takterrasser og spektakulær utsikt over by og fjord, gir Tøyentaket nytt liv til uttrykket «urban living».

Forkjøpsretten for medlemmer er avklart

Visning

Ta kontakt med eiendomsmegler for å avtale visning på visningssenteret i Ensjøveien 4

 

Tøyentaket bygg A er nå i salg

I umiddelbar nærhet til noen av Oslos fineste parkområder – og likevel så sentrumsnært du kan komme – vil Tøyentaket ta form på høyden mellom Tøyen og Ensjø. To bygg med fire og seks etasjer, romslige, lyse leiligheter med fokus på materialbruk av høy kvalitet og nordisk interiørdesign. I tillegg kan du nyte felles takterrasser tilpasset sosiale sammenkomster eller private uteplasser, med utsikt du ikke blir lei av. Her kan du leve det gode urbane liv, med byens sydende kjerne der nede og alt du trenger i umiddelbar nærhet – eller noen minutter unna med t-banen.

Området rundt Tøyentaket i Ensjøveien 4 preges av spennende variasjoner. Her får du store grøntarealer til rekreasjon og fritidsaktiviteter i Tøyenparken og Botanisk Hage, koselige gater med trehusbebyggelse på Kampen og yrende byliv med utesteder og kultur blant bygårder på nedre Tøyen, med populære Tøyen Torg som den sentrale møteplassen. I tillegg vil det nye Tøyenbadet etter planen stå ferdig i 2023. 

2- til 5-roms leiligheter med høy standard

Alle de 86 leilighetene får gode og smarte planløsninger – flere med egen utleiedel – og private romslige uteplasser. I tillegg til gjennomgående høy standard og moderne løsninger i materialvalg og interiørdesign i alle rom, blir det muligheter for parkering av bil og sykkel i egen garasjekjeller. Både felles takterrasser og intim skjermet bakgård innbyr til lek og sosial hygge, trening, dyrking eller avslapning. I første etasje i bygg B vil det komme forretningslokaler.

Velger du å bo på Tøyentaket, får du også en fantastisk utsikt utover byen, fjorden og åsene rundt – enten fra felles takterrasse eller din private takhage. De felles takterrassene vil være det naturlige møtepunktet for begge byggenes beboere. Med pergola som skygger for solen og spisegrupper tilknyttet et lite utekjøkken, vil forholdene være lagt til rette for hyggelige stunder med venner, naboer og familie. Utover de dunkle kveldstimer er det bare å nyte lysene fra byen der nede! 

Har du spørsmål om prosjektet? Ta kontakt med megler: 

Bente Stubberud
Prosjektmegler, DNB Eiendom
Tlf.: 913 39 949
E-post: bente.stubberud@dnbeiendom.no

Som medlem i Usbl har du mange goder:

Områdekart