Hopp til hovedinnhold

Strandhagen 4

Engersand Havn, 3427 Gullaug

Pris 2 960 000 - 8 500 000

Kvm 53 - 115

Aller siste mulighet for deg som vil bo ved Drammensfjorden. Strandhagen 4 borettslag legges nå ut for salg.

Forkjøpsretten er avklart

Engersand Havn er snart ferdig utbygget. Strandhagen 4 med sine 29 boliger blir aller siste byggetrinn på området. Engersand Havn er blitt et populært og ettertraktet boligområde, først og fremst på grunn av den sjønære beliggenheten, vestvendt med sol hele dagen og rike muligheter for badeliv, sjøliv og friluftsliv.

Det er anlagt strandpromenade, båthavn og et parkmessig opparbeidet område mellom husene. Områdets egen pizzarestaurant finner du på bryggekanten ved båthavna.  

Strandhagen 4 innfrir på alle de kravene folk stiller til en ny bolig. Moderne, energieffektive leiligheter fra 53 til 115 kvm i blokker av stål, betong og glass med gode, fornuftige planløsninger. Stor valgfrihet i materialbruk på interiøret gjennom tre ulike stilpakker for kjøkkeninnredning uten tillegg i pris. Store, luftige terrasser og biloppstillingsplasser i garasjekjeller med heis til etasjeplan. Og prikken over i-en: en spektakulær takhage med vid utsikt og sol hele dagen. Takhagen blir forbeholdt beboerne i Strandhagen 4, den blir romslig og får heisadkomst helt opp. 

Strandhagen vil bestå av til sammen seks leilighetshus omgitt av frodige hager, gressplener, usjenerte uterom og sosiale møteplasserStrandhagens to første byggetrinn er blitt svært godt mottatt i markedet og er for lengst utsolgt. Strandhagen 3 er godt i gang, og nå kommer siste byggetrinn, Strandhagen 4.  

Har du spørsmål om prosjektet? Kontakt megler:

Øystein Liverud
Daglig leder

Meglerhuset & Partners, Drammen

Telefon: 918 84 174
E-post: ol@partners.no

Som medlem i Usbl har du mange goder:

Områdekart