Hopp til hovedinnhold

Rørestrand Park

Parkveien 36-44, 3186 Horten

Pris 3 700 000 - 7 900 000

Kvm 75 - 136

Rørestrand Park borettslag er et kvalitetsprosjekt med sjø, skog og seilerhavn som nærmeste nabo. Trinn 1 består av 44 tre-, fire- og femroms leiligheter.

Forkjøpsretten er avklart

Nærheten til Oslofjorden vil gi en følelse av et åpent og luftig landskap samtidig som skogholtet mellom boligene og sjøen vil gjøre at bomiljøet oppleves som lunt og svalt med en naturlig ro.

Rørestrand Park ligger i den sørlige enden av Horten med gangavstand til skole, barnehage, bensinstasjon, matforretninger, bussholdeplass, bowling og Horten sentrum. Prosjektet har en landlig beliggenhet, men er likevel bare noen minutter fra Horten sentrum som du enkelt kan komme deg til med bil, buss, sykkel eller via gangvei.

Bomiljøet i Rørestrand Park byr på mye lys, luft og fine grøntområder. Lunt i le og med Bastøya og Oslofjorden som skinner igjennom trærne, kan du trekke deg tilbake fra vinden samtidig som du aldri er langt unna sjøen.

Nærheten til Oslofjorden vil gi en følelse av et åpent og luftig landskap samtidig som skogholtet mellom boligene og sjøen vil gjøre at bomiljøet oppleves som lunt og svalt med en naturlig ro.

Rørestrand Park består av fem hus over tre etasjer. Størrelsen på leilighetene varierer fra 75 til 136 kvadratmeter. Det er heis i alle fem hus, og i hus D og E er det heisadkomst rett fra garasjekjeller og opp til alle leilighetsplan. For hus A, B og C vil det være gangvei over tunet til garasjekjeller.

De fem husene vil bli plassert i to rekker langs skogen og kysten, omtrent 150–250 meter fra vannet. Det er planlagt 8-10 boenheter per hus. Alle leilighetene i første byggetrinn vil få terrasse eller balkong og tilgang til felles garasjekjeller. Samtlige leiligheter vil få store balkonger, og dels sjøutsikt og kveldssol. Enkelte av leilighetene vil få opptil 3 uteplasser/balkonger for å få mest mulig ut av solens gang gjennom årstidene.

Har du spørsmål om prosjektet? Kontakt meglere:

Merethe Lunden Andreassen
Avd. leder / Eiendomsmegler MNEF

EiendomsMegler 1 Horten

Telefon: 926 25 528
E-post: merethe.andreassen@eiendomsmegler1bv.no

Truls Romdahl
Eiendomsmegler MNEF

EiendomsMegler 1 Horten

Telefon: 913 20 230
E-post: truls.romdahl@eiendomsmegler1bv.no

Områdekart