Hopp til hovedinnhold

Bo et steinkast fra sjøen midt i mellom Risenga og Leangbukta

Bo et steinkast fra sjøen midt i mellom Risenga og Leangbukta

Langenga

Eierform
Sameie
Boligtype
Leiligheter
Pris
3 590 000 - 18 590 000
Totalpris
3 590 000 - 18 590 000 + omkostninger
Areal
38 kvm - 161 kvm
Antall soverom
1 - 3(4)
Forventet ferdigstilt
2024
Utbygger
Conceptor Bolig AS

Usbl-medlemmer har forkjøpsrett

Som medlem av Usbl får du forkjøpsrett om du vil kjøpe bolig på Langenga. Fristen for å melde forkjøpsrett har nå gått ut.

Langenga vil bli en grønn oase og et trygt og godt stede å bo

Langenga er et nytt og spennende boligprosjekt med flott beliggenhet midt mellom Risenga og Leangbukta i Asker kommune. Her kommer totalt ni bygg med ca. 240 leiligheter. Det er stor variasjon av leilighetstyper, så her er det lett å finne akkurat den boligen du søker.  Nå kommer hus 5, andre byggetrinn for salg! 

Alle leilighetene får romslige balkonger eller takterrasser, noen med flott sjøutsikt, og de som er på bakkeplan får egne hageflekker som vender seg ut mot opparbeidede grønne fellesområder.

Leilighetene oppleves lyse og luftige ved hjelp av store vindusflater og god takhøyde i oppholdsrom, opp mot 2.6m. Stue/kjøkken vender i hovedsak mot sørvest hvor man har utgang til en romslig privat balkong eller til private forhager på inngangsplanet.  

Husene har en leilighetsmiks av effektive 2- og 3-roms leiligheter, til mer romslige 3- og 4(5)-roms leiligheter. Hus 5 er planlagt med to felles takterrasser. 

Inngangspartiene og fellesarealene er gjennomgående, med vinduer i hver ende. Materialer og overflater er av høy kvalitet, med terrazzofliser på gulv, eksponert betong på vegger, og spilehimlinger i eik og leilighetsdører med eikefinér.  

Kontakt megler!

Er du nysgjerrig på prosjektet? Ta kontakt med megler.

Langenga 30