Hopp til hovedinnhold

Langenga

Langenga 30, 1386 Asker

Kvm 38 - 153

Langenga i Asker - Nye leiligheter i grønne omgivelser.

Forkjøpsretten er avklart

Nå lanseres salgstrinn 2! Andre salgstrinn vil bli hus 4 med 37 leiligheter. Dette huset rommer både effektive 2- og 3-roms leiligheter, til mer romslige 3- og 4(5)-roms leiligheter, så her er det lett å finne akkurat den boligen du søker. I tillegg vil hus 4 få to felles takterrasser til glede for beboerne.

Langenga 30 ligger knapt to kilometer sørøst for Asker sentrum, på Bleiker, i dalføret øst for Risenga. Boligprosjektet omgis av skogkledde dalsider og trapper seg nedover mot det frodige naturområdet rundt Einedammen. I nordøst åpner dalen seg mot fjorden og et flott utsyn mot Oslo.

Langenga ligger i et grønt belte midt mellom Risenga og Leangbukta. På Risenga er det et eldorado for de som ønsker å være aktiv, med svømmehall, utendørs- og innendørs tennisbaner, helt ny isbane- og idrettshall og flere forskjellige utebaner for all slags sport.

En ny gang- og sykkelvei langs med Langenga, og to nye bussholdeplasser sikrer gode forbindelser for gående, syklende og kollektivreisende til og fra Asker sentrum og Risenga, og ned mot Slemmestadsveien og sjøen. 

Lokalt handler man på Kiwi Kirkesletta, eller Extra på Risenga, begge under en kilometer unna. I nærheten finner du også Holmensenteret, om du vil storhandle, eller ta turen til Asker sentrum. Asker er i tillegg et av Norges viktigste kommunikasjonsknutepunkt, med tog, flytog, buss, og det faktum at det ligger rett ved E 18.

Boligenes standard

Ved hjelp av store vindusflater og god takhøyde oppleves leilighetene lyse og luftige. Med stue/kjøkken som vender mot sør-vest, har man utgang til en romslig privat balkong eller private forhager på inngangsplanet. Leilighetene får en god prosjektstandard med blant annet 1-stavs parkett, kjøkken inkludert hvitevarer fra anerkjent leverandør, flislagte bad med tre kostnadsfrie fargevalg og vannbåren gulvvarme. 

Landskapsarkitektene har viet mye tid til å skape lune uterom med flere soner og bruksområder, hvor hvert grønne areal har variert og godt gjennomtenkt beplantning. Med garasje under husene kan vi også friste med en litt enklere hverdag og ikke minst tilnærmet bilfritt grøntområde mellom boligene.

Byggene

For å skape liv og variasjon i bygningsmassen, har vi brutt opp bygningsvolumene i varierende størrelser og høyder fra 4 til 6 etasjer. Sammen med inntrukne inngangspartier, utskutte trappetårn, utkragede balkonger og variert materialbruk skapes spill i fasadene. Ved bruk av attraktive, vedlikeholdsfrie og holdbare materialer legges et robust grunnlag for et bærekraftig prosjekt som vil stå seg godt over tid.

Har du spørsmål om prosjektet? Ta kontakt med megler:

 

Lene Markegård

Telefon: 918 23 923
E-post: lhm@sem-johnsen.no

Tom Z. Bliksmark

Telefon: 909 25 904
E-post: tzb@sem-johnsen.no

Alexander Rieber-Mohn

Alexander Rieber-Mohn 
Telefon: 932 82 862
E-post: arm@sem-johnsen.no

Som medlem i Usbl har du mange fordeler:

Områdekart