Hopp til hovedinnhold

Langenga

Langenga 30, 1386 Asker

Kvm 38 - 101

Langenga i Asker - Nye leiligheter i grønne omgivelser.

Forkjøpsrett for medlemmer i Usbl

Visning

Forhåndsvisning for medlemmer i Usbl og interessenter:

Søndag 15. august kl. 15-17
Mandag 16. august kl. 15-17

I Langenga 30 kommer det totalt ni bygg med ca. 240 leiligheter. Første salgstrinn består av hus 2 (12 leiligheter) og hus 3 (24 leiligheter). Det er stor variasjon av leilighetstyper, så her er det lett å finne akkurat den boligen du søker.

Langenga 30 ligger knapt to kilometer sørøst for Asker sentrum, på Bleiker, i dalføret øst for Risenga. Boligprosjektet omgis av skogkledde dalsider og trapper seg nedover mot det frodige naturområdet rundt Einedammen. I nordøst åpner dalen seg mot fjorden og et flott utsyn mot Oslo.

Langenga ligger i et grønt belte midt mellom Risenga og Leangbukta. På Risenga er det et eldorado for de som ønsker å være aktiv, med svømmehall, utendørs- og innendørs tennisbaner, helt ny isbane- og idrettshall og flere forskjellige utebaner for all slags sport.

En ny gang- og sykkelvei langs med Langenga, og to nye bussholdeplasser sikrer gode forbindelser for gående, syklende og kollektivreisende til og fra Asker sentrum og Risenga, og ned mot Slemmestadsveien og sjøen. 

Lokalt handler man på Kiwi Kirkesletta, eller Extra på Risenga, begge under en kilometer unna. I nærheten finner du også Holmensenteret, om du vil storhandle, eller ta turen til Asker sentrum. Asker er i tillegg et av Norges viktigste kommunikasjonsknutepunkt, med tog, flytog, buss, og det faktum at det ligger rett ved E 18.

Boligenes standard

Leilighetene oppleves lyse og luftige ved hjelp av store vindusflater og god takhøyde i oppholdsrom, opp mot 2,6 meter. Stue/kjøkken vender i hovedsak mot sør-vest hvor man har utgang til en romslig privat balkong eller til private forhager på inngangsplanet. Husene har en leilighetsmiks av effektive 2- og 3-roms leiligheter, til mer romslige 3- og 4(5)-roms leiligheter.

Byggene

For å skape liv og variasjon i bygningsmassen, har vi brutt opp bygningsvolumene i varierende størrelser og høyder fra 4 til 6 etasjer. Sammen med inntrukne inngangspartier, utskutte trappetårn, utkragede balkonger og variert materialbruk skapes spill i fasadene. Ved bruk av attraktive, vedlikeholdsfrie og holdbare materialer legges et robust grunnlag for et bærekraftig prosjekt som vil stå seg godt over tid.

Forkjøpsrett i Langenga

Ansatte hos Conceptor har fortrinnsrett før medlemmer i Usbl. Fristen for å melde forkjøpsrett er tirsdag 17. august klokken 10.

Innen denne fristen må medlemmer ha sendt inn kjøpetilbud til Lene Markegård eller Tom Z. Bliksmark i Sem & Johnsen.

For spørsmål om medlemskap, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-postDersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Har du spørsmål om prosjektet? Ta kontakt med megler:

 

Lene Markegård

Telefon: 918 23 923
E-post: lhm@sem-johnsen.no

Tom Z. Bliksmark

Telefon: 909 25 904
E-post: tzb@sem-johnsen.no

Som medlem i Usbl har du mange fordeler:

Områdekart