Hopp til hovedinnhold
1330585674

Det er over store deler av boligområdene på Tranby opparbeidet gangstier og bilfrie internveier slik at skoleveien er trygg for barna.  

Nærmeste lokale matbutikker er Coop ekstra og denne er innenfor gangavstand. Det er også en nyere Kiwi butikk litt lenger opp på Tranby, her er det også et bakeri. Dersom du ønsker et bredere tilbud av butikker ligger Liertoppen kjøpesenter kun 5 minutter unna med bil. Her finner du flere forskjellige klesforretninger, dagligvare, spesialbutikker og spisesteder. Ved siden av Liertoppen finner du Bauhaus. Tranby har et aktivt idrettsmiljø for barn og voksne i alle aldre. Lier IL er aktive innen blant annet fotball, ski og håndball. 

Det er kort gangavstand opp til Vestmarka med flotte turmuligheter hele året, samt Kraftkollen og Glasåsen like på oversiden. Det er også enkel tilgang til turmulighetene i populære Kjekstadmarka, man parkerer ved Gjellebekkstubben og går innover herfra. Det er ca. 10-12 minutter med bil til Asker stasjon. Herfra går det tog med hyppige avganger mot Oslo. Det også kort avstand til bussholdeplass med gode forbindelser flere ganger i timen til Drammen, Asker og Oslo. Det er god kommunikasjon med Ekspressbuss til Oslo.  Det er kort vei til påkjøring E18.  

1349153666