Hopp til hovedinnhold

Gregers Kvartal

Lørenveien 51, 0585 Oslo

Pris 3 790 000 - 14 500 000

Kvm 39 - 121

Vi i Usbl har som mål å skaffe boliger for medlemmene våre, og nå er vi i samarbeid med Eiendomsplan i gang med et nytt boligprosjekt med 258 leiligheter på Løren i Oslo.

Salget er i gang - bygg A, B og F

Salget er i gang

Bygg A ligger sentralt og fint plassert langs Lørenveien, og består av 53 freshe, smarte leiligheter fordelt på åtte etasjer. Her bygger vi to-, tre- og fireroms leiligheter. Alle har privat markterrasse eller balkong med utsikt mot indre gårdsrom.

Bygg A er organisert som et borettslag, og rundt blokka vil du finne trivelige sittebenker, plantekasser, tuntrær og små lekeplasser. Her blir det grønt og koselig, vårt mål er jo at du skal trives både inne og ute.

Når du bor i Gregers Kvartal har du alt du trenger i umiddelbar nærhet. Bygg A ligger vis-à-vis Løren Torg, det vil si at du finner alt fra dagligvarebutikk til treningsstudio rett utenfor døren.

Se boligvelgeren for leiligheter og priser.

Litt om Gregers kvartal

Eiendommen er på 12,3 mål og planlegges bebygget med 258 leiligheter samt barnehage. Eiendommen er en av de aller beste på Lørenområdet, men meget gode sol og utsiktsforhold. 

Prosjektet ligger midt mellom nye Løren T – banestasjon og boligprosjektet Brødfabrikken. Vis a vis Hasle linje ligger det populære boligprosjektet Krydderhagen som også er tegnet av Dyrvik arkitekter.

Boligene er gruppert mot hvert sitt halvprivate uterom og er adskilt med halvoffentlige adkomstveier.  Disse blir som gatetun som aktiviserer området og knytter forbindelser til omgivelsene. Inn mot Lørenveien er de gruppert til et åpent kvartal, mens de mot sør består av parallelle enheter.

Grepet medfører at flest mulig beboere får gode solforhold og utsikt mot sør. Sentralt i området danner barnehagen en felles mulighet for lek og opphold for alle beboerne.

Bygningene som omkranser disse uterommene varierer i høyde fra 6-8 etasjer. Dette er med på å bryte ned skalaen i området og gir en opplevelse av variasjon, nærhet og identitet. Takene er oppbrutt i private terrasser og felles uterom med frodige muligheter.

Med et variert utvalg av leiligheter og uterom gir dette gode boligløsninger tilbud for alle.

Adkomst

Boligområdet har adkomst for myke trafikanter fra alle fire sider, samt nedkjøring til parkering direkte fra Lørenveien. Med dette grepet kan hele anlegget være bilfritt, inkludert hele Lørenvangen.

Næring

Mot Lørenveien og på nordøstre hjørne av Lørenvangen er det lagt til rette for ulike næringstilbud på gateplan.

Barnehagen

En barnehage ligger sentralt i boligområdet med lett tilgjengelighet fra alle sider. Utearealet har en god beliggenhet med flotte solforhold og rike muligheter for lek og utfoldelse.

Kart