Hopp til hovedinnhold

Doktor Holms

Doktor Holms vei 19 K-L, 0787 Oslo

Pris 15 900 000 - 16 500 000

Kvm 192

6 moderne familieboliger i rekke i Holmenkollen. Boligene får flott utsikt, takterrasse, fleksible planløsninger med mulighet for utleiedel med separat inngang, og 2 garasjeplasser.

Forkjøpsretten er avklart

Last ned

6 moderne familieboliger i rekke i Holmenkollen 

Doktor Holms vei 19 K og L har en meget attraktiv, solrik og stille beliggenhet i et veletablert og hyggelig boligområde på Holmenkollen. Holmenkollen er et familievennlig boområde med nærhet til skog og mark så vel som de mer urbane fasiliteter. Nederst på tomten er det tilgang til tursti med direkte tilgang til lysløypa og Holmenkollanlegget bare noen minutter unna på ski eller til fots. 

I nærheten finner du også Fuglekongen familiebarnehage, Montessori barnehage og Solsikken Gladheim, samt Svendstuen barneskole og Midtstuen ungdomsskole, som boligene sokner til. Det er dessuten god tilgang til offentlig kommunikasjon med t-bane med hyppige avganger. Nærmeste t-banestasjoner er Holmenkollen og Besserud. Det tar ca. 18 minutter til Majorstuen t-banestasjon.

Det skal bygges 6 innholdsrike og moderne familieboliger fordelt over tre plan. Boligene inneholder en åpen og luftig stue- og kjøkkenløsning, 4 soverom, 3 bad, gjeste-wc, samt en utleieenhet. En takhøyde i stue/kjøkken på ca. 270 cm og store vindusflater i hele rommets bredde og høyde, bidrar til mye lys og vid utsikt i et moderne designuttrykk. Fra denne etasjen er det trapp opp til takterrassen med fantastisk utsikt over Oslo by og gode solforhold. Alle boligene får 2 garasjeplasser i felles anlegg.

Boligens standard

Boligen leveres med en spesielt høy standard. Takhøyder opp til 2,7 meter. Panoramavinduer fra gulv til tak som gir en fantastisk romfølelse, utsikt og svært gode lysforhold. 

Meget god standard, med trinnløse avslutninger mellom innegulv og utvendige terrasser, en-stavs eikeparketter, vannbåren varme, eksklusive fliser og detaljevalg, hvitevarer fra Miele, balansert ventilasjon med varmegjenvinng. Du går tørrskodd inn i egen bolig fra dine to garasjeplasser, som forøvrig inneholder smøre- og sports bod for de aktive.
 
Det er mulighet for å leie ut deler av sokkeletasjen, vurdert av Utleiemegleren AS til 12 000,- per mnd./144 000,- per år, noe som i dag forrenter 11 millioner av kjøpesummen. Dette gir med andre ord en svært lav kostnad på egen hånd for bruk av resten av boligen.

Har du spørsmål om prosjektet? Ta kontakt med megler: 

Trond Larsen 

Telefon: 959 08 488
E-post: tl@sem-johnsen.no

Som medlem i Usbl har du mange fordeler:

Områdekart