Hopp til hovedinnhold

Bankløkka

Bankløkka 14, 3183 Horten

Pris 1 400 000 - 7 700 000

Kvm 41 - 171

61 moderne leiligheter fordelt i tre bygg i Bankløkka borettslag. Boligene får flott sjøutsikt, parkeringsplass og fine grøntarealer. Det er også mulighet for å få båtplass på havna rett utenfor.

Forkjøpsretten er avklart

61 nye leiligheter i Horten kommer nå for salg 

Bankløkka har en meget attraktiv beliggenhet rett ved sjøen på Indre havn. Horten Havneby er et familievennlig boområde med nærhet til sjø og Horten by. I nærheten kan man finne Horten videregående skole, Karljohansvern barnehage, Horten kirke og Lystlunden park. Horten Havneby ligger sentralt med kort vei til E18, ferjeforbindelsen Horten- Moss, gode bussforbindelser til Oslo og Tønsberg, 30 minutters kjøretur unna Torp Flystasjon og kort vei til Skoppum jernbanestasjon.  

Det skal bygges 3 leilighetsbygg med hver sin identitet med ulike teglvarianter med innslag av trepanel og fasadeplater. Leilighetene kommer med både 1, 2 og 3 soverom og har arealeffektive og praktiske planløsninger, store vindusflater med gode lysforhold og egne solrike uteplasser, terrasser eller balkonger. Fellesområdene vil være grønne og frodige, med private hager, oppholdsarealer og lekeområder. Beboere i Bankløkka får egen parkeringsplass i parkeringskjeller, samt bod og tilgang til gjestehybel. Med sin nærhet til sjøen er du garantert frisk sjøluft året rundt.  

Har du spørsmål om prosjektet? Ta kontakt med megler: 

Merethe Lunden Andreassen  
Telefon:  926 25 528 
E-post: merethe.andreassen@eiendomsmegler1bv.no 

 

Som medlem i Usbl har du mange goder:

Områdekart