Nordbygrenda

Nye barnevennlige rekkehus på Fjellhamar

Mange barnefamilier drømmer om rekkehus, og nå har du muligheten til å sikre deg et av våre 72 planlagte rekkehus på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Boligene vil få varierende størrelser på 84 kvm, 116 kvm, 126 kvm og 132 kvm BRA, med egen hage og felles utearealer.


Boligene blir liggende pent tilpasset i terrenget, og inntil eksisterende boligområde. Enkelte av rekkehusene får også takterrasse. Alle rekkehusene leveres med hvite flater, eikeparkett på gulv og kjøkkeninnredning med hvite fronter. Badene blir flislagte med varmekabler i gulv. Med unntak av bod blir resten av boligen varmet opp ved hjelp av vannbåren gulvvarme. Dette gir en behagelig varme fra gulvene. Oppvarming og varmtvann får energi fra solfangeranlegg på tak, med supplerende energitilførsel fra strømnettet.

Hver bolig får sin egen parkeringsplass i et felles carportanlegg, med sportsbod i bakkant. Carportanlegget blir en integrert del av skjermingen mot Strømsveien.


Beliggenhet
Ca. 6 mål av eiendommen er regulert til friområde/naturvernområde mot Vittenbergbekken. I dette området er det ikke tillatt med bebyggelse, slik at det vil bli et attraktivt område for naturlig lek og hygge. Dette skogholtet gir fine omgivelser for hyttebygging og cowboy- og indianerlek. Vittenbergbekken gir muligheter for både rompetrollfangst og barkebåtrace.


Livet på Fjellhamar byr på en rekke fordeler: kort vei til badevann, offentlig transport, kjøpesentre, skoler, barnehager og barnevennlige tur- og grøntområder i umiddelbar nærhet. Dette vil gjøre Nordbygrenda til et fint sted å vokse opp. Fra Nordbygrenda vil det bli opparbeidet gang- og sykkelsti bort til gangveien langs Gamleveien. Dette gir området en god tilknytning til fine turområder i Østmarka.


Nordbygrenda har inkludert boligsalgsforsikring
Vi har nå tegnet boligsalgsforsikring for de usolgte boligene i første salgstrinn. Denne forsikringen dekker utgifter ved ny bolig dersom det tar tid å selge din gamle. Forsikringen gjelder i 12 måneder fra den dagen du har overtatt din nye bolig, og din gamle bolig er lagt ut for salg. Se prosjektets hjemmeside eller ta kontakt med megler for mer informasjon.

 

Se nettsiden til Nordbygrenda

 

Nye barnevennlige rekkehus på Fjellhamar


PRISER

Pris: Fra 4 310 000

DETALJER

Boligtype(r): Rekkehus
Eieform: Andel
Areal: 84m2 - 132m2
Hjemmeside: klikk her

ADRESSE

Strømsveien 201
1472, Fjellhamar

MEGLERINFO

Geir Nyland

Har du spørsmål om prosjektet, ta kontakt med EiendomsMegler1 Prosjekt.

Telefon: 901 73 888/21 02 82 24
E-post: gn@eiendomsmegler1.no

Nyttig informasjon

Se visningstider på nordbygrenda.no

For byggetrinn 1 er byggetiden ca. 20 måneder fra igangsettelse. Dette er avhengig av et tilstrekkelig antall salg, og nødvendige offentlige godkjenninger.